Durf jij hoog aan de wind te zeilen?

Werken bij Axxerion

Hard werken zonder moe te worden. Adrenaline, voldoening, succes. Het maximale uit jezelf halen, nooit indutten. Jouw bloed gaat sneller stromen door nieuwe indrukken en kansen. Werken bij Axxerion: een dynamische werkomgeving voor hoogopgeleiden die betekenis geeft aan jouw carrière.

Stap jij aan boord?
Axxerion houdt zich bezig met de ontwikkeling, advisering, verkoop, training en implementatie van het informatiesysteem Axxerion. Wij staan garant voor een hoogwaardig web-based systeem waarmee u uw werkprocessen kunt stroomlijnen en optimaliseren. Wij werken samen met partners in verschillende landen verspreid over Europa, Rusland en de Verenigde Staten. Dit resulteert in het feit dat er inmiddels wereldwijd honderden Axxerion klanten zijn en er dagelijks tienduizenden eindgebruikers profiteren van onze software.
Axxerion is opgericht in 2004 en was de eerste Nederlandse leverancier van complete SaaS oplossingen voor facility management. De afgelopen jaren heeft Axxerion haar dienstverlening uitgebreid met oplossingen voor vastgoed management en overige bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft Axxerion in 2011 als een van de eersten een complete suite van modules voor iPhone, iPad, BlackBerry en Android uitgebracht die zowel online als offline kunnen werken. Vooruitlopen en inspelen op ontwikkelingen in de markt vinden wij belangrijk. Sinds de oprichting is Axxerion een winstgevend bedrijf en financieel zeer gezond.

Workshop Workflow
Hoe schep je orde in chaos? Axxerion helpt klanten om hun processen in kaart te brengen, te structureren en te verbeteren. Benieuwd of jij het in je hebt om als consultant op het snijvlak van business en IT te werken? Meld je dan nu aan voor onze workshop. Wij dagen je uit om zelf een workflow te bouwen op basis van een praktische casus. Dit gaan we online doen in de Axxerion omgeving, neem dus je eigen laptop mee.