WIJ BRENGEN ENERGIE IN JE LEVEN Je smartphone opladen, een warme douche nemen of reizen met de trein. Om prettig te leven heb je elk moment energie nodig. Dát maakt Enexis Groep mogelijk. Via een ingenieus netwerk van kabels en leidingen brengen we warmte en licht 24/7 naar jou toe. En we halen het ook op. Wist jij bijvoorbeeld al dat er al duizenden klanten zijn die zelf energie opwekken via zonnepanelen of windmolens? We werken samen aan een duurzame toekomst. Wil jij meewerken aan de energievoorziening van 2030?

ENEXIS GROEP TRAINEESHIP Elk jaar biedt Enexis een selecte groep veelbelovende talenten de mogelijkheid om deel te nemen aan het Enexis Groep Traineeship. In dit tweejarige programma krijg je de kans om jouw krachten te ontdekken en ontwikkelen. Heb je net je WO-opleiding afgerond of ga je die binnenkort afronden, heb je interesse in de energiebranche en sta je open voor een intensief ontwikkelprogramma, dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier voor de vacature.

BUSINESS & IT EVENT Wij nemen je tijden het Business & IT event mee in onze wereld, waarin bedrijfsvoering én IT een belangrijke rol spelen. Wil je meer weten over hoe wij dit aanpakken? Meld je dan aan voor onze interactieve bedrijfspresentatie!