“Wij geloven in een persoonlijke leercurve. Die is voor  iedereen verschillend. Wij werken niet vanuit een standaard opleidingstraject, maar bieden ruimte voor jouw eigen ontwikkeling en behoeften. Frequente training met andere consultants en Young Professionals, opleidingen en cursussen op maat en maandelijkse coaching gaan je hierbij helpen!”

Wie zijn wij?

Hermes | Partners zorgt voor het samenbrengen van talent, kennis en mogelijkheden binnen Business – IT.
Onze klanten zijn toonaangevende banken, verzekeraars en pensioenfondsen binnen de financiële dienstverlening. Maar ook buiten deze sector zijn wij steeds vaker actief.
Ons kantoor staat in hartje Utrecht en is een ambitieus, snelgroeiend bedrijf dat werkt vanuit de kernwaarden daadkracht, transparantie, vertrouwen en vooral, betrokkenheid.

Young Professionals Programma

Hermes | Partners is op zoek naar gemotiveerde talenten met affiniteit op het snijvlak van Business – IT, die zich verder willen ontwikkelen in één van de volgende vakgebieden: Data, Digital, Development, IT Risk / Security of Infrastructuur.
Naast een baan, bieden we jou een tweejarig opleidingstraject met erkende studies en trainingen die passen bij de fase van jouw carrière. Door intensieve begeleiding van onze Talentmanager werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling en zal je door de opgedane kennis en ervaring groeien naar specialist op jouw vakgebied! Je ontwikkelt zowel je inhoudelijke skills als allerlei persoonlijke competenties.

“Hermes | Partners is a young company that puts a lot of heart and passion in what they do.”
Lees de volledige review van Kevin McClintock, deelnemer aan ons Young Professional Programma. Sparren over jouw toekomst en het te kiezen carrièrespoor?
Bekijk ook eens onze vacatures of bel ons voor een kop koffie!