Over Capgemini Consulting

In een wereld die continu verandert en waar technologische trends elkaar in een hoog tempo opvolgen zijn onze klanten opzoek naar een manieren om hier succesvol op in te spelen. Als consultant bij Capgemini Consulting (CC) ben jij de aangewezen persoon om onze nationale en internationale klanten te helpen in hun digitale transformatie. Je inspireert en adviseert de klant en komt samen tot de best passende strategie.

Maar dit doe je natuurlijk niet alleen! Bij CC werk je samen in teams van consultants met diverse expertises, achtergronden en ervaringsniveaus. Capgemini Consultants onderscheiden zich door nadruk te leggen op advies én implementatie. Zo zie je het resultaat van jullie werk echt terug. Je creëert een visie en strategie, zet nieuwe producten en diensten op en implementeert nieuwe werkwijzen en processen. Dit alles doe je samen met de klant, co-creatie staat bij ons centraal.

 

Workshop Interactive Case Solving

Als consultant ben je constant opzoek naar manieren om jouw klant te inspireren en een stap verder te helpen. Dit is precies wat wij vandaag gaan doen. Tijdens de workshop ‘Interactive Case Solving’ gaan we aan de slag met een uitdaging van een van onze klanten. Gezamenlijk identificeren wij kansen voor de klant om succesvol te zijn in de digitale wereld en zijn jullie voor een dag de consultant!