Waarom cimsolutions?

Learn, create and make it work! Dat is waar ons team aan ervaren professionals voor staat. Je bent onderdeel van een betrokken bedrijf, dat voor echte kwaliteit gaat. Je kunt jezelf ontwikkelen via on-the-job training en gestructureerde programma’s voor doorgroei en ontwikkeling. Onze medewerkers leren iedere dag bij en gebruiken hun kennis en ervaring in uitdagende state-of-the-art en hightech projecten. Dit alles onder uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde onderneming. Of je nu schoolverlater bent, een ervaren software engineer, informatie analist of projectmanager, er is bij CIMSOLUTIONS altijd goede begeleiding en persoonlijke aandacht!

Er zijn regelmatig bijeenkomsten, speciaal georganiseerd om kennis met andere medewerkers te delen. Je bent geen nummer en kent je collega’s. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer.

En bovendien… is CIMSOLUTIONS in 2018 opnieuw uitgeroepen tot TOP Employer ICT! De volgende onderscheidende zaken hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld: Een goed salaris, een auto van de zaak, ruime ontplooiingsmogelijkheden, aantrekkelijke bonussen bij extra werkzaamheden, veel sociale evenementen, uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten.

Worskhop Agile SCRUM, “Van theorie tot praktijk”;
Agile SCRUM is afgelopen jaren door het bedrijfsleven volledig omarmd als raamwerk om complexe
producten te ontwikkelen, leveren en onderhouden. Vanuit de gedachte om te ontwikkelen wat de
klant echt nodig heeft en flexibel te kunnen reageren op de dynamiek van de markt zijn veel
organisaties overgestapt naar dit raamwerk. De implementatie van Agile SCRUM in een organisatie
heeft tijd nodig maar de resultaten mogen er daarna ook zijn. Gemotiveerde organiserende teams
zorgen ervoor dat de effectiviteit en efficiëntie van productontwikkeling omhoog gaan, het
werkenthousiasme stijgt en dat er een zeer hoge klantbetrokkenheid is vanwege de periodieke sprint
reviews.
 
Frans Roelofs (Sr. Projectmanagers en gecertificeerd SCRUM Master, Product owner en SAFe
agilist) heeft al meer dan 10 jaar ervaring met Agile SCRUM en dit raamwerk al bij diverse bedrijven
geïntroduceerd.
Tijdens de workshop wordt eerst ingegaan op de noodzaak om meer agile te gaan werken en wat dit
in de praktijk oplevert. Hij geeft antwoord op de vraag waarom we níet meer om agile heen kunnen.
Vervolgens wordt Agile SCRUM behandeld en ook hier worden veel praktijkvoorbeelden gegeven en
de uitdagingen genoemd om flexibel te kunnen leveren wat de klant echt nodig heeft.

Carrièrepad
CIMSOLUTIONS is een organisatie waar medewerkers ruimschoots de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Dat is niet enkel belangrijk voor jou maar ook voor CIMSOLUTIONS en haar klanten.  Stérker nog, het is niet alleen een fijne mogelijkheid, maar zelfs cruciaal om bij te blijven in het snel veranderende IT landschap.  Wij hechten daarom veel waarde aan zowél de persoonlijke- als professionele ontwikkeling.

Op vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak word je intensief begeleid door een Fieldmanager. Bij indiensttreding worden door middel van een Personal Development Plan en een Functie- en Groeipaden document jouw ambities, groei en ontwikkeling vastgelegd. Daarnaast bieden we je uitdagende opdrachten, diverse trainingen, workshops, rollenspellen, een persoonlijke leeromgeving, zelfstudies en ontwikkelingsmogelijkheden waarbij we veel gebruik maken van de kennis die we in huis hebben.

Aan de hand van jouw ambities, wensen en kwaliteiten wordt de richting bepaald voor het opleidingspad. Je bepaalt dus zelf voor een groot deel zelf welke richting je opgroeit.

Ben jij vastbesloten om je ambitie om te zetten in succes? Dan zijn wij voor jou de juiste werkgever!