What impact will you make?

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken.

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, zoals leverage-onderzoek of analyses en inzichten uit de industrie vertalen naar het ontwerp en de uitvoering van HR-, talent-, leiderschaps-, organisatie- en veranderingsprogramma’s. Strategy & Operations, van het ontwikkelen van een pragmatische strategie en het evalueren van M&A-kansen tot het verbeteren van financiële en operationele functies. Technology, van datamanagement en cyberrisico’s tot een verhoogde mobiliteit van werknemers en virtuele samenwerking.

Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. Beleid en beheersing van strategische en operationele risico’s, advies en implementatie rond wet- en regelgeving, en alles rond informatiebeveiliging zoals privacy. Samenwerking, ondernemerschap en innovatie maken onze oplossingen succesvol.

Workshop
Wil je zelf ervaren waarom Deloitte wereldwijd wordt gezien als het grootste, meest innovatieve en digitale adviesbureau? Schrijf je dan in voor onze case. In 2 uur laten we je ervaren welke mogelijkheden er voor jou zijn om je technische achtergrond in te zetten als consultant en hoe het is om te werken zijn voor de meest toonaangevende bedrijven. Je gaat zelf aan de slag om een producent van elektrische auto’s te adviseren over hun digitale transformatie en cyber security. In de case komt niet alleen je technische kennis van pas, maar ook je consultancy skills, zoals analytische-, presentatie- en samenwerkingsvaardigheden worden op de proef gesteld. We ontmoeten je graag tijdens de case!