Wat wil ik?
Processen optimaliseren, Consultancy, Big Data of Programmeren?

Dit vind jij leuk en je hebt er lang voor gestudeerd! Maar waar kun je daadwerkelijk iets betekenen? Wie biedt jou eigenlijk de beste mogelijkheden die bij jou passen? In Nederland. Of internationaal? Hoe kan jij de kennis die je tijdens de studie hebt opgedaan, begeleid in de praktijk brengen. Hoe pak jij deze grote stap van studie naar baan aan?

Geen werkervaring? Dat is een pre!

Je hebt je Bachelor- of Masterstudie (bijna) afgerond. Het past bij jou om Business Cases op te willen lossen en om dit in een team te realiseren. Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om Processen in te richten en te ondersteunen. Met als hulpmiddel de meest gebruikte software op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering: SAP. En de bijbehorende Consultancy Skills aanleren.

Programmeren? Dat kan, maar hoeft niet. We maken onderscheid tussen een functionele functie of een technische (programmeer)functie. Het gaat er om waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen!

Workshop
Consultant worden… klinkt leuk, toch? Maar wat zijn nou belangrijke (kern)competenties van een goede consultant? Waar kun je tegenaan lopen als je straks het werkveld in gaat? We krijgen te maken met Business Cases, bedrijfsprocessen en (SAP)kennis, maar wat heb je aan deze kennis als je het niet over kan brengen?

Tijdens de workshop nemen we deze vragen onder de loep. Ook kom je meer te weten over ITrainee zelf, en wat ITrainee voor jou kan betekenen. ITrainee begeleidt afgestudeerden naar een goed passende baan bij een mooi bedrijf. Je start het traineeship met een drie maanden durende opleiding in het SAP college. Je wordt ingezet bij één van de klanten van ITrainee en je krijgt een persoonlijke coach en begeleiding in deze periode.