NS

Bij NS sta je midden in de samenleving en lever je een grote bijdrage aan de maatschappij. Zo kun je meedenken over de service aan 1,2 miljoen dagelijkse reizigers, maar ook over uitdagende investeringsprojecten en innovatieve IT oplossingen. Kom kennismaken met ons!

 

De IT-afdeling van NS is een 24 uurs-economie

Dagelijks zorgen meer dan 1000 IT professionals dat treinen blijven rijden en onze klanten de juiste reisinformatie krijgen. Maar ook dat de kaartautomaat steeds meer handige opties krijgt en de manager van Starbucks in één oogopslag de dagomzet kan zien. Om alle processen in goede banen te leiden, zijn veel verschillende experts nodig. Van de informatieanalist tot softwareontwikkelaar en van applicatiebeheerder tot testanalist.

 

Alles wat je doet bij NS is zichtbaar. Vanuit het hoofdkantoor zie je de realtime systemen aan het werk. De treinen passeren, reizigers checken in en de informatieborden worden constant bijgewerkt. Als IT professional bij NS bedenk je oplossingen voor ingewikkelde problemen en hou je overzicht binnen een 24/7 omgeving. Je werkt met veel verschillende belangen binnen een grote organisatie. Kortom bij ons vind je een unieke werkplek.

 

NS Game ‘Hyperspits’

Ben jij benieuwd naar IT bij NS? NS daagt je tijdens de workshop uit om je talenten te tonen tijdens onze game. In deze game ga je in een team aan de slag met het oplossen van de ‘Hyperspits’.